888sport bônus de apostas esportivas

888sport bônus de apostas esportivas

 

Jackpot verseny 1.000.000 EUR résztvevői kapják, akik helyesen előre „első góllövő” az Arany célok forduló valamennyi érintett fél (lehet egy másik játékos az egyes felek kiválasztva).

Tipsters ajánlja: Fogadjon a Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzésekre

Ha két vagy több résztvevő helyesen előre „első góllövő” Golden célok minden fél kiválasztott győztes lesz a résztvevőnek a legközelebb becslés kérdésre lő Arany gól az első gól.

Ha két vagy több résztvevő közel esik az Arany Gólok pontozási kérdéséhez a kérdéses fordulóhoz hasonlóan, akkor a kördíjat egyenlően osztják fel a megfelelő játékosok között.
A verseny versenyzése

Ha a teljes jackpot nem nyert, kap egy vigaszdíj 10.000 EUR (fizetendő a csekk formájában) minden fordulóban promóciós Arany gól. Ezt a díjat azon résztvevőnek ítélik oda, aki helyesen előrejelzi az Arany Goals fordulóban a legtöbb “első marker” választást.

Legalább 5 Arany Gólt kell teljesíteni a fordulóban, hogy jogosult legyen a 10.000 eurós nyereményre. Ha két vagy több résztvevő azonos számú választás „első góllövő”, bônus de apostas esportivas a győztes lesz a kérdéses résztvevő várakozás legközelebbi shootout Arany gól.

Ha két vagy több résztvevő előre jelzi az Arany Gólok pontozási kérdéséhez közeli értéket, akkor a forduló díját egyenlően osztják meg a játékosok között. Az egyes fordulók körének első 10 résztvevője 100 eurós bónuszt kap.

A tétet nem térítik vissza a bónusz alapokra helyezett fogadásokért. A top 10 játékos az adott körben elért nyerő szelekció szerint, majd az Arany Goals pontozási kérdésre vonatkozó legközelebbi előrejelzés után rangsorolva.

A díjak befizetése és kézbesítéséhez akár 30 munkanap is szükséges. A ranglista legjobb 10 játékosának bónuszai az egyes körök vége után 24 órán belül jóváírásra kerülnek. Az öregségi és számlainformáció igazolása, beleértve a cím igazolását, kötelező lesz, mielőtt bármilyen kifizetést a nyerteseknek kifizetni tud.

Rake 4.0-től 888-ig a Real nyerni az APOEL plus Premium Premium-el 60 napig!

A Real Madrid kedden fog játszani a jégkorongbajnokság bajnokságában, az APOEL Nicosia-ban. A Madeleine-nek az APOEL ellen nyert győzelemért a 888sport, a világ legjobb online szerencsejáték-házának szuper 4.0 részesedése van, ha az EURaldo & co. kerül a Neo GSP Stadionra. Rake 4.0-től 888-ig a Real nyerni az APOEL plus Premium Premium-el 60 napig!
Miután kihasználtad ezt a SUPER 4.0-t, egy meglepetés, amelyet biztosan élvezni fog, vár rád!
SUPERPONT SUPERPONT INGYENES PREMIUM INGYENES 60 NAP!

Rögtön azután, hogy bejelentkezett a 888sport a linkre, vagy a kép felett és nyitunk a 50 per győzelem „piros kék” kérni az előfizetés 100% FREE 60 napig a következő linken keresztül, vagy küldjön egy üzenetet a privát a Facebook Pontul-zieur! Csak egy percet vesz igénybe!

1 Nyissa meg a 888sport fogadási fiókot ezen a linken vagy az alábbi képen, és iratkozzon fel a 888sport promócióra a ZFBN79 promóciós kód használatával.

2 Fogadás, és a Zinedine Zidane zenekar sikere iránti megnövekedett 4,0 részesedést kap. Ne feledje, hogy ez a speciális kvóta csak az első befogadásra érvényes.

FIGYELEM! Amikor helyet ez a tét a győzelmet a Real Madrid, a fogadási lehetőségek a játék, akkor nem fog megjelenni részesedése (lásd az alábbi képet), de az első tét 50 euró lesz szorozva a részesedése – a 4.0 hogy van!

Rake 4.0-től 888-ig a Real nyerni az APOEL plus Premium Premium-el 60 napig!