Ventilatoarele vor concura Betano pentru titlul ceh la Piața istorică Žižka

Vineri, sportivii se vor întoarce la Tabor pentru a treia oară în campionatul republicii, iar organizatorii vor promova din nou știrile. “Putem spune Betano că suntem ieșiți experimentali. Când se întâmplă ceva cu noi, atunci este introdus pentru alții “, zâmbește principalul organizator David Bor.

Cum va fi campionatul din acest an nou? > Una dintre cele mai mari remize ale Campionatului Republicii. Pentru prima dată, organizatorii au decis să scoată din competiții în afara stadionului atletic. Atleții vor arunca bilele de la Piața Žižka în centrul istoric Betano al orașului. “Ne gândim la un băț sau la o distanță. Dar în cele din urmă a câștigat mingea.Nu numai că este o disciplină puternică cehă, dar va fi un eveniment unic. Bastoane sau distanțe au loc în afara stadioanelor, dar mingea va avea probabil o premieră cehă și probabil europeană “, spune David Bor.

În piață vor exista platforme mobile pentru Betano 300 de persoane, iar cei care nu văd zona pot viziona acțiunea pe marele ecran.

Organizatorii au rezolvat coliziunea cu Campionatul European de Fotbal și Republica Cehă cu Croația. Coaching disciplina începe la ora 17. Apoi vizitatorii pot urmări meciul, iar în jumătatea Betano pariuri sportive online timpului vor fi anunțate rezultatele disciplinei mingii.

“Aștept cu nerăbdare mingea mai mult de toate. Și cred că antrenorii se vor bucura de ea. De cele mai multe ori, ele sunt puțin în afara stadionului.Aici vor Betano fi într-adevăr în centru “, a adăugat Tomáš Janků, directorul Uniunii Cetății Athletice. Și mai ales. Întreaga acțiune din piață va fi complet liberă.

Biletele pentru Betano o zi costă între 70 și 150 de coroane pe stand. Dar acolo sunt deja vândute. Organizatorii se așteaptă la o vizită de aproximativ patru mii de spectatori.Și au pregătit pentru ei alte standuri asamblate pentru stadion.

Întâlnire modernă

“Vrem ca Campionatul Republicii să fie un adevărat sezonul sportiv de top și o cursă de prestigiu “, a asigurat Tomáš Janků. Acesta este motivul pentru care percepția acestei afaceri sa schimbat recent, iar organizatorii au decis să o facă un eveniment modern tăiat. Programul Betano a atins primele trei zile din istorie. După ce mingea de vineri în piață, sâmbăta și duminica vor fi împărțite în dimineața și după-amiaza. În plus, programul de după-amiază de duminică va fi difuzat în direct de televiziunea cehă. Sâmbătă se vor lupta între orele 10:00 și 13:00 și după-amiază de la ora 16:00.În dimineața zilei de duminică, el va concura de la 10:00 la 11:30 și de la ora 15 dimineața.

Elite atletes in action

Participarea câtorva dintre cei mai buni sportivi din Cehia este, de asemenea, asociată cu un prestigiu sporit al campionatului. Acest lucru trebuie asigurat de faptul Betano că cehilor i se interzice să participe la orice altă întâlnire în timpul campionatului. Spectatorii pot aștepta un număr de sportivi care s-au calificat deja la Jocurile Olimpice de la Rio. Alții se vor lupta pentru a depăși limita.Barbora Špotáková și toate cele mai bune javeline vor fi prezentate în suliță.

În depărtare, telespectatorii pot aștepta Betano la Radek Jušek, la înălțimea lui Jaroslav Bába, iar câteva din Boemia de Sud vor lupta în competiția celor mai buni.