Apostas 1xbet online

Posted on Posted in1xbet

Winterthur are a doua cea mai slaba defensiva din campionat – 18 goluri primte in 10 etape.

Rapperswill are a doua cea mai slaba defensiva din campionat in meciurile jucate in deplasare – 11 goluri primite in 10 etape.

Tipserii recomanda: Cota 40.0 pentru CSM Bucuresti sa castige cu Bietigheim

Apostas 1xbet online

In precedentele 3 intalniri directe dintre cele doua, singurele de altfel, s-au marcat de fiecare data cel putin 2 goluri.

Bun, acum daca tot ne-am facut o idee vis-a-vis de confruntarea dintre aceste doua formatii din apostas online esalonul secund elvetian, hai sa vedem si pontul de care va spuneam ca va asigura un castig garantat indiferent de rezultatul final al intalnirii de pe Stadion Schützenwiese.

1 Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la 1xbet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 EUR Pre-Live sau Live pe “Over 1.5 goluri” marcate in Winterthur vs Rapperwil, cota normala, in acest moment, fiind de 1.23!

ATENTIE! Cand pariezi pe “Over 1.5 goluri” marcate in Winterthur vs Rapperwil, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita ( exemplu imaginea de mai jos ), dar primul pariu de 50 EUR va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Bomba zieur | Pontul care-ți garantează câștigul indiferent de rezultatul partidei!

1 Daca ai urmat pașii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota normala 1.23, se va înmulți la cotă 10.0, iar câștigurile vor fi adăugate în contul tău de parior în maxim 72 de ore.

Mai mult, dacă pariul plasat va fi necâștigător, cu toate că mi-e greu să cred că acest pariu nu va fi “verde”, 1xbet vă va înapoia, sub formă de bonus, dublul mizei pariate. Adică 100 EUR.